Cautare

2487 de rezultate pentru "nr de telefon brasov" (5.32 secunde)
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Cel putin din declaratiile liberalilor constanteni participanti la Delegatia Permanenta desfasurata la Brasov: ... Insa, in al doilea rand, inainte de a discuta un calendar al fuziunii, este nevoie de discutii pe marginea principiilor partidului care va rezulta si a principiilor de guvernare.
Disidentul rus Vladimir Bukovski a declarat ieri la Brasov ca detine documente care atesta ca planurile revolutiilor din estul Europei au fost intocmite la Moscova, intr-unul dintre acestea fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov apreciind ca Ion Iliescu este bun pentru Romania. ... "Sa treaca la curatarea tarii de postcomunism".
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. ... Brasov). Pana la varsta de 26 de ani, a locuit intr-o zona izolata, la marginea unei paduri.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Biroul Permanent National al PNL a decis ieri sa-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Ghise (foto), urmand ca la Delegatia permanenta din 2 septembrie sa fie dezbatuta recomandarea conducerii partidului de excludere a actualului deputat pentru ca a colaborat cu Securitatea.
Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Brasov, Artistotel Cancescu, considera ca declaratia presedintelui Traian Basescu privind demisia Guvernului si organizarea alegerilor anticipate este "o greseala" care a "polarizat si mai mult viata politica actuala".
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa a anuntat ieri ca va da in judecata AVAS si firma Flavus SRL, in momentul in care se va parafa contractul de cumparare a platformei "Tractorul".
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va propune Guvernului acordarea unui imprumut rambursabil in limita sumei de 40 de miliarde de lei societatii Rulmentul Brasov, pentru a asigura functionarea normala a intreprinderii in urmatoarele luni, au declarat surse din AVAS, citate de Mediafax.
Firma Mahindra&Mahindra (M&M) si grupul Tata, ambele din India, sunt interesate sa preia societatea Tractorul Brasov, potrivit editiei electronice a cotidianului “Economic Times“, publicat la New Delhi.
Ministerul Transporturilor doreste sa renunte la negocierile derulate pentru constructia autostrazii Bucuresti-Brasov in parteneriat public privat, sustinand ca proiectul va fi initiat dupa 2007, cu fonduri europene, potrivit Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO).
O divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, vrea sa cumpere Tractorul Brasov. Grupul german Preis - Daimler a depus la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) o scrisoare de intentie pentru achizitia societatii brasovene producatoare de tractoare.
O demonstreaza chiar numarul de turisti care se anunta a fi destul de mare in perioada urmatoare.
Decizia Guvernului de a suplimenta cu 100 de miliarde de lei vechi fondurile alocate pentru achizitionarea de tractoare noi prin programul privind sprijinirea producatorilor agricoli a dus la un nou scandal politic.
Investitorul interesat sa preia uzina „Tractorul“ Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 de milioane de dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu, intr-o emisiune televizata.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism este de parere ca Brasovul nu mai este primul judet in materie de turism din Romania, din moment ce investitiile din Mamaia au plasat Constanta in frunte, devansand Poiana Brasov.
Se pare ca Executivul s-a hotarat sa faca platile pentru constructia autostrazii Brasov - Bors.
Cu toate ca nu toate privatizarile de pana acum s-au dovedit eficiente si in multe cazuri a fost nevoie de o renationalizare urmata de o reprivatizare, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si-a stabilit o strategie pentru anul in curs, care are drept Prioritate 1 vanzarea a 17 pachete majoritare pe care le detine la tot atatea societati comerciale.
Incepand de sambata, platforma Regiei Autonome de Transport Craiova a devenit gazda persoanelor fizice si juridice interesate sa investeasca in agricultura, cu ocazia deschiderii "Targului national cu participare internationala Agrotex 2006". Aflat la cea de-a 15 editie, Targul Agrotex 2006 se va desfasura in perioada 13-18 mai.
google-analytics.com